Remember to live the life

Summer outfit from Italy

Så jeg er igen hjemme efter en dejlig ferie til Italien, med is, strand og sol. Mit outfit her er fra den første aften i Italien, hvor vi efter traditionen henter en takeaway pizza. Stedet er i 2014 blevet kåret til verdens bedste pizzaria. Super lækkert!
Min t-shirt er fra PRIMARK fra Berlin og mine shorts er fra Spark. De er dog et par år gamle. Jeg er vild med det slid de har på benene, og elsker is, så hvorfor ikke en t-shirt med is som motiver? Mine klipklipper er fra Ilse Jacobsen – like her og koster 150 kroner

 Udsigt ud over stranden og bjergene fra strandpromenaden 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Remember to live the life