Funky Monky Park

Legoland

My favorite place

For noget tid siden var jeg i Legoland med min søde veninde Julie. Det var en fødselsdags jeg fik af to piger fra min klasse, måske en af de bedste gaver jeg har fået. Jeg har været i Legoland siden jeg var helt lille, og elsker simpelthen bare at være der. Det vækker så mange minder, at gå rundt i minibyen, cowboybyen og prøve de gode gamle forlystelser. Bliver helt glad for af at tænke på det!

Jeg skal bruge min weekend sammen med min kæreste og til en 18 års fødselsdags hos min veninde Maria. Det bliver skønt, at se folk igen efter en lang sommerferie. Jeg starter i skole igen den 12 aug, hvilket jeg ser frem til med blandede følelser. Jeg er virkelig nydt sommeren, sove længe og ikke tænke over lektier for en gang skyld! Jeg glæder mig dog alligevel til at starte i 2.g. Rygterne går med, at 2.g skulle være det sværeste år, nu må vi se..

God aften til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Funky Monky Park