Legoland

Lysfest i Geografisk Have

Forenden aften var der lysfest i Geografisk Have i Kolding, hvor min familie og kæreste gik en tur og så de tusindvis af lys, der sammen med guitarspil dannede ramme om en helt særlig aften. Smuk aften som eftenhånden er blevet en tradition i min familie. Hver år bliver der tændt lys i Geografisk Have. En have fyldt med smukke blomster. Vi går en tur rundt en haven af en sti, som bliver lyst op af levende lys, hører musik og får en varmt at drikke. 
I morgen starter jeg igen i skole efter en helt fantastisk sommer, fyld med fede oplevelser og godt humør! En dejlig ferie til Berlin med Emil og to uger i Italien med familien. Om 2 måneders tid rejser jeg til Gran Canaria med Emils familie. Det bliver super!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Legoland