NEW IN // JACKET

My long distance relationship

Så blev det den 8 december. Jeg synes, altid december måned går så hurtig. Selvom december måned, er en dejlig og hyggelig tid, som står i hjerternes tegn. En måned hvor man kan vise folk hvor meget de betyder for en og hvor stor pris man sætter på dem – ikke kun med gaver men også med kærlighed!
Det giver anledning til at fortælle lidt om min kærlighed. Jeg mødte min kæreste på vores fælles efterskole, Skanderup Efterskole. Vi fandt rimeligt hurtigt sammen og har nu været sammen i over to år. Som tiden dog går! Vi er i den uheldige situation, at vi er et langdistanceforhold. Det kan være forfærdeligt hårdt, men samtidig dejligt. Man sætter så meget pris på hinanden, når man kun ses hver eller hver anden weekend. Man tager intet forgivet, og nyder, at være sammen. Jeg har det okay med, at være i et langdistanceforhold. Skolen tager meget af min tid, så jeg ville have svært ved, at finde tid til det i hverdagen. Det er derfor rart, at jeg kan koble helt af og bare være sammen med Emil i weekenden.  Det er vigtigt for os, at vi oplever noget, når vi er sammen, så det ikke kun bliver en film på sofaen hele weekenden. Vi tager derfor, tit på tur. I går, søndag, var vi for eksempel en tur i Århus, men det kunne der nok et indlæg om senere.
I hverdagen holder vi kontakt ved, at snakke i telefon og skype, når tiden er til det. For os, der er betydeligt, at vi spørger ind til hinandens dag. Selv de små ting. Det er nogle af de ting, der gør at vi kan få en hverdag sammen trods afstanden.
Jeg vil dog heller ikke lyve mig ud af, at det kan være super hårdt! De uger hvor man ikke ser hinanden i 14 dage, kan følelse som flere måneder. Heldigvis er afstanden overkommelig. Hvis vi ikke ses i mange dage, er Emil god til at tage toget op til mig i hverdagen, hvis vi begge har tidligt fri eller møder sent.

Mit gode råd til andre i et langdistanceforhold er, at det er vigtigt, at man spørger ind til hinandens hverdag. Man skal ikke kun sige hvor meget man savner hinanden, for så er der virkelig langt til fredag!

Ingen kommentarer til My long distance relationship

  • Hey! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to look it over.
    I’m definitely loving the information. I’m book-marking
    and will be tweeting this to my followers! Outstanding blog and wonderful style and design.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN // JACKET