MY JACKET

SHOES I WANT

Jeg har fundet 3 par lækre sko, som jeg synes er så fine! De er alle tre fra Nelly.com og koster kun 179.- De kan bruges til jules mange julefrokoster og fester, samt til nytår!

Det kan give mig anledning til, at snakke lidt om nytåraften. Mange synes, at nytårsaften skal være årets fest, men sådan har jeg det slet ikke. Jeg synes hele stemningen omkring nytårsaften er for meget. For mig handler nytårsaften om, at få noget super lækkert mad og være sammen med nogle rare mennesker. Mange mener, at der skal være en kæmpe fest og alle skal være så fulde at de ikke kan huske hvad de har lavet. Jeg vil heller hygge med at glas godt champagne. Selvfølgelig skal nytårsaften være en festlige aften, men fin tøj. Men jeg synes nogle gange, at det kan blive for meget. Jeg tror måske, at det er fordi man har så høje forventninger omkring denne her aften og man er bange for at sige ja til en fest, fordi man ikke ved om det er det man vil i sidste ende. Man vil gerne være sammen med alle sine venner på en gang. Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg er meget i tvivl om jeg skal være sammen med mine gamle efterskole venner eller et par piger fra min klasse. Men vigtigst for mig er, at jeg kan starte aften stille og rolig sammen med mine forældre og et af deres vennerpar, men nogle god mad!

Glædelig 3. søndag i advent!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MY JACKET