Rabatkode til DéNohr

Fifty Shades of Grey

Skærmbillede 2015-02-17 kl. 17.19.28

Nu er det min tur til at anmelde Fifty Shades of Grey. Jeg har læst den første bog, og er godt i gang med nummer to. Allerede nu kan jeg sige, at jeg helt slogt! Jeg elskede den første bog fra første sætning. Jeg kan genkende nogen sider af mig selv i Ana. Jeg forstår og kan sætte mig ind i hendes tankegang. Det der med at ville noget så meget, at man vil opgive alt andet. I hendes eksempel er det kærligheden.

I går var jeg inde og se filmen med min søde veninde Julie. Som mange af jer nok ved så har filmen jo ikke  fået de bedste anmeldelser, så jeg tog i biografen uden særlig mange forventer. Jeg kan dog sige, at jeg blev så overrasket, altså positivt! Jeg har været “bange” for, at se filmen. Jeg synes, at filmen er blevet lavet på en måde så man ikke sidder tilbage og tænker “Det behøvede jeg ikke se”. Jeg sad faktisk mange gange under filmen og grinede. Nok mest fordi filmen ligger meget op af bogen, og man kan fornemme den humor der er mellem Christian og Ana. Jeg synes desværre, at der manglede mange ting. Blandt andet om hvorfor Ana tager hjem til sin mor. Samt hele perioden hvor Ana er hendes mor og middagen hos Christians forældre. Jeg synes, at der mangler meget. Håber ikke, at jeg har afsløret for meget, hvis nogle ikke har set den endnu..
Det har været fedt, at få sat billeder på alt i bogen, som bygningerne, flyveturerne og generelt bare den kærlighed der er mellem dem. Jeg er helt betaget af hele historien mellem Christian og Ana. Jeg ser meget frem til, at se de to andre film! Så kan man også se lidt mere på Jamie Dornan, som spiller Christian Grey. Han er jo hammer lækker! Jeg er stærk imponeret over både Jamie og Dakota Johnson som skuespiller. Jeg synes, at de spiller virkelig godt! Jeg kan kun anbefale filmen “Fifty Shades of Grey”!

Se lige Jamie Dornan, muuums!

Skærmbillede 2015-02-17 kl. 17.15.56

Hvad synes i om filmen, hvis i har set den? 😉

Ingen kommentarer til Fifty Shades of Grey

 • Katrine

  Thank you so much!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • It is actually a nice and helpful piece of info. I’m satisfied that
  you shared this useful information with us. Please stay us informed like this.
  Thanks for sharing.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Så du synes egentligt, at serien er overvurderet?
  Hvis du har læst bøgerne, kan jeg kun anbefale, at tage ind og se den. Det kan selvfølgelig godt være, at det bare er mig der synes, at det er rart, at få sat billeder på de ting man læser. Jeg forstiller mig altid hvordan tingene ser ud og det var fedt, at se hans lejlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er i gang med den sidste bog. Jeg kæmper en lille smule med at komme igennem. Men jeg tror mere, at det fordi, folk har gjort serien til noget, den så faktisk slet ikke er, så jeg havde nogle forkerte forventninger til den. Men jeg tror ikke, at jeg vil tage ind og se filmen, jeg kommer nok til at se den en dag, men jeg har ikke travlt. :b

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Heller ikke mig, jeg glæder mig til at se de to andre med dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guldbrandt

  Kunne ikke ønske mig andre end dig at have set den film med!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Eckert

  Haha, tror jeg helt sikkert, at jeg vil gøre så! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvis du spørger mig, kan det ikke få for hurtigt med, at få bestilt billetter! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Eckert

  Tror simpelthen at jeg skal ind og se den! Jeg har faktisk kun hørt positive ting om filmen! 🙂

  Knus ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Rabatkode til DéNohr