Den fineste ring

Outfit of the weekend

IMG_1924 IMG_1930 IMG_1933

 

Det her var mit outfit i fredags, hvor jeg var til min venindes 19 års fødselsdag. Kjolen er fra Vila og tasken er genbrug fra min mors ungdom. Jeg er vild med gamle ting, som kommer på mode igen. Nok derfor jeg er så vild med genbrugsbutikker. Det der med at finde noget unik i en genbrugs butik, det er jeg helt vild med. Er jeg mon den eneste, der har det sådan?
Jeg er helt vild med denne fine taske. Jeg kiggede mine mors ting igennem en dag og fandt den. Undre mig over, at den har været pakket væk så længe. Jeg har nogle flere ting, som jeg har “arvet” fra min mor blandt andet en ruskindsjakke og en cowboysjakke. Mon ikke jeg lavet et indlæg med dem en dag.

God søndag aften alle sammen!

14

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den fineste ring