Outfit of the weekend

My love for tattoos

Jeg synes, at tatoveringer kan være så smukke og personlige. Jeg er vild med små tatoveringer som fortæller en historie, for den person som skal bærer den eller dem. Jeg har fundet nogle af mine favoritter på instragram siden . Tatoveringer kan være så feminine i mine øjne. Jeg har selv været under nålen en gang. Jeg fik tatoveret 5 svaler lige under min BH på mit ribben. I kan få den at se en anden gang. Jeg skal under nålen igen til foråret, hvor jeg skal have lavet et lille hjerte. Hjertet skal symbolisere tre af mine veninder og en dejlig og festlig tid på gymnasiet. Jeg glæder mig meget!

Hvad er jeres mening?

Skærmbillede 2015-02-25 kl. 17.07.11 Skærmbillede 2015-02-25 kl. 17.08.04 Skærmbillede 2015-02-25 kl. 17.08.23 Skærmbillede 2015-02-25 kl. 17.10.33 Skærmbillede 2015-02-25 kl. 17.11.15Jeg kunne virkelig godt tænke mig denne tatovering, med verden, når jeg en gang har rejse verden rundt. Det er min største drøm, at se hele verden. Eller i hvert fald en stor del af den! Jeg er vild med alle de forskellige kulture der findes og jeg vil gerne opleve dem alle sammen.

 

4

 • Katrine

  Hej Anne, tusinde tak for din kommentar! Jeg vil selvfølgelig være opmærksom på dette problem og håber du vil følge med alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Din blog er rigtig fin!
  Lige et lille minus, du laver rigtig mange stave fejl, man kan godt regne ud hvad der skal stå, men det er irriterende at læse.
  Ellers forsæt det gode arbejde med at blogge, glæder mig til at læse flere indslag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg håber også meget, at min drøm en dag går i opfyldelse! 🙂
  Mit eneste råd til dig er i hvert fald, at du skal være helt sikker på hvad du gerne vil have! For mig er det vigtigt, at der ligger en historie eller et milde bag det man vælger, at have på sin krop rester af levet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  Verdenskortet er rigtig fedt, jeg har det på samme måde som dig med hensyn til at se verden og opleve kulturer 🙂 Men en lille hjerte kunne også være meget pænt! Jeg har i mange år tænkt at jeg gerne vil tatoveres, men kan ikke helt beslutte mig for hvad det skal være hmm :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the weekend