Den smukkeste årstid

To be in love

Hvad vil det sige, at være forelsket?
Jeg tror ikke, at det findes et rigtigt svar på det spørgsmål. Alle har vel deres egen måde, at være forelsket på. Man kan have en fælles følelse, som nok de fleste kender. Følelsen af at være glad. Jeg fanger i hvert fald tit mig selv i at smile, når jeg er forelsket. Jeg er helt vild med små digte. Et digt kan sige meget på så få ord. Et digt kan være så fint og enkelt. Enkelte ting er lige mig, måske derfor jeg synes så godt om digte. Jeg har her til aften læst digtsamlingen “Noget ukendt” af Marie Trappehave. Marie kommer med sit bud på hvad forelskelse er. Så fin en digtsamling! Digtsamlingen handler om den helt nye, rene forelskelse, og om at turde åbne sig op og blive forelsket. Den handler om, at lære hinanden at kende på godt og ondt, og både de smukke øjeblikke, men også usikkerheden, tvivlen og sårbarheden. Lige noget for sådan en håbløs romantikkere som mig!

Jeg kan nok bedst lide SOLAR PLEXUS.

Et uddrag:
“Min hud danser
under lyden
af dine ord
når din sjæl
flettet ind
i min”

IMG_1961 IMG_1962 IMG_1963 IMG_1966

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den smukkeste årstid