Rhodos til Sommer

Study trip to London

Så jeg er hjemme fra en, undskyld mit sprog, skide sjov studietur fra London. Eller jeg kom hjem søndag nat. Jeg har haft sygdom og en masse lektier hængende over mig, der lige skulle laves. Det har været en så fed tur med masser øl. Det hører vel bare en studietur tur. Jeg er meget overrasket over London som by. Meget smuk men utrolig mange mennesker. Selvom jeg har været i Berlin og Prag, synes jeg dog alligvel antallet af mennesker i London var overvældende. Mine ben er stadig ømme efter så mange gå-ture. Jeg har været mange rundt i London og set de fleste ting, som man skal se når man er i London for første gang. Big Ben, London Eye, British Museum, BBC og selvfølgelig Oxford Street og en masser pubs. Jeg fik shoppet i masse i blandt andet butikkerne “FOREVER 21” og “PRIMARK”. Jeg smider nogle billeder op i morgen.

Jeg har valgt lidt billeder ud til jer. Jeg har over 700 billeder fra turen, så det bliver kun et lille udpluk 😉

IMG_7571

Det klasiske rejsebillede fra Kastrup Lufthavn

IMG_1990

Min bedste veninde Julie – www.julieguldbrandt.bloggersdeligt.dk

IMG_2030

Fly billede

IMG_2049

Her står jeg foran BBC – Bukser fra H&M // Jakke fra ONLY // t-shirt fra MOSS COPENHAGEN // sko fra VANS // taske fra H&M

IMG_7655

Lækker burger fra Hard Rock Cafe

IMG_2173

Typiske London billede med London Eye, Big Ben og en rød bus

IMG_7606

En kold øl på en britisk Pub

IMG_2240

Undergrunden og Big Ben

IMG_0092

Fire af mine veninder og jeg foran det smukkeste hinduistisk tempel

Har I været på studietur og hvor har i været?

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Rhodos til Sommer