A cold day

A healthy breakfast

IMG_2388 IMG_2387

I dag møder jeg klokken 11.50 i morgen. Jeg elsker de dage, hvor man kan vågne af sig selv og ikke et dumt vækkeur. Dage hvor man har tid til, at vågne, lave en lække morgenmad og endda gøre rent inden man skal ud af døren. Sådan en dag som i dag. Morgenmad er dagens vigtigste måltid, så jeg sørger altid for at få spist et eller andet om morgen. Det hiver mit energiniveau i top fra morgen. I dag bestod min morgenmad af scramble egg, vanilje skyr, lidt frugt og en top chai-latte.

Ved siden af ligger “Turen går til Amsterdam”, da jeg smutter til Amsterdam på søndag. En af mine største drømme er, at opleve alle verdens kulturer. Jeg har aldrig været i Holland eller Amsterdam før, så jeg glæder mig til at kunne sætte et kryds der. Hvad skal I lave i jeres påskeferie?

4

 • Katrine

  Nej, det gør der nemlig ikke 🙂
  God dag til dig Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der findes ikke noget bedre end at starte morgen ud med en omgang lækker morgenmad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det var da så lidt!
  Mange tak, jeg glæder mig rigtig meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Tak for dit besøg. Sikke en fin blog du har! Rigtig god tur til Amsterdam :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

A cold day