Protein pandekager

My first day in Amsterdam – in pictures

IMG_2406

IMG_2418

IMG_2420

IMG_2490

IMG_2484

 

 

IMG_2520Det har været en fantastisk dag, hvor jeg har fået set de skønne kanaler, som løber gennem byen. Jeg har været forbi Anna Franks hus, som jeg skal ind i imorgen, også har jeg været på Heineken Experience, hvor man ser hvordan de brygger øllen Heineken.

Hvad har i lavet i dag?

8

 • Katrine

  Mange tak!
  Jeg bor på hotel Brooklyn, super lækkert hotel. Man tager en gratis færge også står med i centrum på 10 minutter.
  Det er sidste dag i dag, men jeg har set de mange smukke kanaler, Anne Franks hus, Rismuseumet, et område der hedder Jordann, de 9 gader, som er 9 små gader med genbrugsbutikker og andre små butikker. Jeg har set Heineken Expericen, et kattehus og de mange flotte bygninger og kirker udefra og selvfølgelig været inde i en Hemp butik. Jeg har med vilje holdt mig fra “Red Light District” 🙂
  Jeg laver et indlæg om min tur senere 🙂
  God dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Super fede billeder 😀
  Hva hedder det hotel du bor på?
  Hva er dine planer for hva du skal se imens du er der nede?
  http://tinamiddelhede.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mange tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S

  Super fine billeder 🙂

  http://www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tusinde tak Julie! 🙂
  God dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guldbrandt

  Virkelig gode billeder!
  – julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det er en fantastisk by, hvis man går på de rigtige gader, eller kanaler som de kalder det her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg vil også gerne besøge Amsterdam en dag!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Protein pandekager