A cold day

A healthy breakfast

IMG_2388 IMG_2387

I dag møder jeg klokken 11.50 i morgen. Jeg elsker de dage, hvor man kan vågne af sig selv og ikke et dumt vækkeur. Dage hvor man har tid til, at vågne, lave en lække morgenmad og endda gøre rent inden man skal ud af døren. Sådan en dag som i dag. Morgenmad er dagens vigtigste måltid, så jeg sørger altid for at få spist et eller andet om morgen. Det hiver mit energiniveau i top fra morgen. I dag bestod min morgenmad af scramble egg, vanilje skyr, lidt frugt og en top chai-latte.

Ved siden af ligger “Turen går til Amsterdam”, da jeg smutter til Amsterdam på søndag. En af mine største drømme er, at opleve alle verdens kulturer. Jeg har aldrig været i Holland eller Amsterdam før, så jeg glæder mig til at kunne sætte et kryds der. Hvad skal I lave i jeres påskeferie?

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

A cold day