NEW IN: Ralph Lauren

My wish list

Jeg har snart fødselsdag, og viser derfor lidt frem fra min ønskeseddel. Tror faktisk mit største ønske er DAY-tasken. Jeg har altid sagt, at jeg aldrig skulle have en, men jeg må indrømme at jeg låner min mors tit. Den står derfor øverste på listen i år. Jeg elsker wellnes og selvforkælelse, så selvfølgelig ønsker jeg mig igen i år et gavekort til Enjoy Resorts på Rømø. Det er så lækkert. Så afslappende og en dejlig stemning.

Skærmbillede 2015-04-30 kl. 16.45.24

1. her // 2. her // 3. her // 4. her //5. her // 6. her

Jeg håber i alle får en dejlig forlænget weekend.
Hvad skal I lave?

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NEW IN: Ralph Lauren