My birthday in pictures

For the boys

Det er første gang jeg blogger om mode til mænd. Måske jeg skulle til at gøre det noget oftere? Det er snart fars dag, og jeg vil derfor give jer lidt inspiration til gaver. Jeg har modtaget en pakke fra tieman.dk, som sæler de fineste slips og butterflies. Prisen er i bund og kvaliteten er i top!
Jeg er vild med stikket butterflies og slips, så jeg bestilt en af hver slags hjem. Slipset er enkelt, klassisk og har det fineste strikkede mønster. Det ville se godt ud med en hvid, bordeuaxrød, navy blå eller en lys blå skjorte. Butterflyen kan bruges på samme måde elle som jeg har brugt det, på det nederste billede.
En butterfly eller et slips kan gøre så meget ved at outfit. Det er stilet og lækkert.

Butterflyen kan købes her 
Slipset kan kæbes her

IMG_8987 IMG_8988 IMG_8990 IMG_8947– Sponsoreret indlæg

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

My birthday in pictures