Frisk bagt knækbrød
ved hjælp fra Svansø. Svansø har lavet en blanding til de lækreste og sprøde knækbrød, som jeg gik i krig med i dag. Eller “gik i krig med” er måske ikke det rette udtryk, da det kun tager 5 minutter.
Opskriften finder man på selve posen, men I får den lige her:
1 pose Svansø knækbrødsblanding
300 g hvedemel
1 dl olivenolie
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
3 dl vand
Bland ingredienserne og del dejen op i to og læg det på to stykker bagepapir. Læg et bagepapir ovenpå og rul dejen ud i en passende tykkelse. Tag den øverste lag bagepapir af og lav riller i dejen, så det er lettere at knække det efter bagningen. Bag dejen i ovnen på 175 grader på varmluft i ca. 30 min.
Knækbrødene kan eksempelvis nydes med ost og marmelade. Rigtig god aften til jer!
De er så lækre også mætter de faktisk rigtig godt 😀