Outfit: from Rhodos

All in black

Så er der igen lidt inspiration til jer! Denne her gang et lidt atypisk inspirations indlæg, da min stil normalt er mere feminin og farverig. På trods af det, har jeg fundet lidt sprødt til jer i sort og make-up i mørke nuancer, som jeg faktisk er ret vild med! For tiden bruger jeg selv ret mørk øje make-up, da jeg synes det går godt i spænd sammen med min solbrune hud. Hvad er jeres favorit make-up?

En af mine favoritter fra collagen er solbrillerne. Jeg har 14 par solbriller, og kan simpelthen ikke få nok. Jeg er fuldstændig faldet for den John Lennon inspireret model.
Skærmbillede 2015-08-12 kl. 21.01.45

1. her // 2. her // 3.her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her

Jeg har en stor nyhed, som jeg glæder mig til, at afsløre for jer. Så hold jer opdateret!

8

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit: from Rhodos