Outfit of this weekend

Ny og smart app: Spotshout

Så er Spotshout landet i Appstore. Spotshout er en ny app, der vil gøre det nemmere, at se hvad der sker i Kolding. Appen er i udvikling og snart starter projektet op i andre byer, som fx Vejle, Århus og København. Appen viser alle de forskellige begivenheder, der sker i Kolding, som koncerter eller bagagerums markeder. Alt er samlet på et sted, så man ikke skal lede efter begivenhederne i flere forskellige lokalaviser eller andre steder. Appen gør det overskuelige og let at finde et begivenheder som fx bagagerum marked. Jeg bruger selv meget tid på at lede efter små markeder rundt i Kolding. Jeg er vild med at gå og lede efter små ting på markeder, som kan præge mit værelse i den retning jeg ønsker. Det er helt sikkert det, som jeg kommer til at bruge appen mest til. Man kan også oprette sine egen begivenheder, hvis man igen fx holder bagagerums marked i weekenden, kan man fortælle resten af Kolding om det. Det er så let og smart!

Skærmbillede 2015-08-24 kl. 13.34.46

Dette er et sponsoreret indlæg, men indeholder kun mine egne holdninger 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of this weekend