Ny og smart app: Spotshout

Lækkerier fra Moss Copenhagen

Jeg har fundet lidt lækkert til jer fra Moss Copenhagen. Et tøj mærke, som jeg elsker og har været fan af i mange år. Moss Copenhagen har meget stilrent og enkelt tøj, men også fantastisk smykker. Jeg er personligt selv helt vildt med de tre smykker, som jeg har fundet frem. Jeg kan se dem, som et sæt, sammen med en enkel sort kjole. Jeg venter bare på, at jeg kommer forbi en Moss Copenhagen butik, måske skulle jeg bare shoppe det hjem online (blinkende emoji).

Det bliver desværre snart koldt og vinter, og jeg fryser altid mine fingre som det første. Derfor må jeg heller have fat i et par varme hansker. Jeg har længe ledt efter de rette luffer og må simpelthen bruge min SU penge på disse fra Moss Copenhagen. De er så fine!
Skærmbillede 2015-08-26 kl. 12.37.22

 

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her

I må have en skøn onsdag!

 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ny og smart app: Spotshout