Lækkerier fra Moss Copenhagen

280815

IMG_0711 IMG_0653 IMG_0634 IMG_0656

IMG_0647Jeans PRIMARK // T-shirt PRIMARK // Ring her

Det kan kun blive en god weekend. Vi fik 2. modul aflyst, så jeg havde fri 09.30 – ja tak! I aften skal jeg til 18 års hos min efterskole veninde, og jeg glæder mig til at se en masse skønne hoveder igen! Det skal nok blive super hyggeligt og med lidt for meget alkohol. Vi skal overnatte hos hende – total efterskole hygge. Det er 2 år siden, at jeg stoppede på efterskole, og jeg savner det så meget. Derfor betyder det rigtig meget for mig, at kunne mødes på den her måde.

Denne weekend står generelt i fødselsdagens tegn, da jeg i morgen skal til E´s svoger 30 års fødselsdag. Det er nytårstema, så jeg glæder mig til en fest med alt for meget glimmer og masser make-up. Det bliver lidt specielt, at holde nytår den 29 august, men jeg er sikker på, at det bliver vildt (blinkende emoji). Der kommer outfits billeder fra begge fester på bloggen i løbet af weekeden.

I må have en fantastisk weekend. Hvad skal i lave?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lækkerier fra Moss Copenhagen