9x overgangsjakker

NEW IN

Jeg har været på en lille shopping-tur. Den var lille, fordi jeg er igang med at spare, og er som regel på shopping-tur flere gange om måneden. Det er slut nu. Jeg har mange planer for mit sabbatår med rejser til USA og Asien, og når jeg står uden job og må skrabe penge sammen på andre måder (blinkende emoji).
Jeg har dog købt disse to lækre sager hjem. Jeg går normalt ikke med nederdel, men jeg fandt den på udsalg. Den er højtaljet, og jeg måtte give den en chance. Jeg vil style den med t-shirten, som også er nyindkøbt eller en basic hvid t-shirt. Jeg er blevet helt vild en turtleneck, og synes bare denne t-shirt er så fin.

IMG_0914

IMG_0916 IMG_0918 IMG_0917 IMG_0919

IMG_0920T-shirt fra OBJECT (lignende her) // Nederdel fra SELECTED (lignede her og her)

Rigtig god aften!

 

8

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

9x overgangsjakker