Dårlige jokes på en torsdag

Detox plastre

Fod_Dextox_Plastre_large

Jeg har nogle nætter sover med Detox plastre under fødderne for, at udrense min krop. Det er super nemt og smart!
Inden man går i seng, lægger man “puden” med ingredienser under fødderne og sætter plasteret henover. Om morgenen dagen efter, tager man plastrene og puderne af og smider dem ud. Det skal lige nævnes, at det kan lugte lidt. Det skal også nævnes, at puderne bliver helt sorte eller mørke når de taget af. Årsagen er, at når ingredienser kommer i kontakt med fugt, får det en mørk farve. Der findes mange historier på nettet om, at den mørke farve er affald, der er blevet trukket ud af kroppen i løbet af natten. Det passer ikke. Det er en reaktion, når ingredienserne får  fugt.

Disse “puder” indeholder bambuseddike, træeddike, chitosan, dokudami, loquat blade, C-vitamin, turmalin og dextrin. De renser huden for gift- og affaldsstoffer. De stimulerer også zoneterapeutiske zoner på fødderne. Plastrene hjælper derudover på ømme led i ben og knæ og forbedre immunforsvaret, da plastrene fjerner toxiner og tungmetaller i kroppen.

Hvis i vil prøve disse Detox plastre kan de købes hos Selvsidderenbher. dk her. En passe koster 89 kroner og indeholder 10 puder og 10 stk. plaster, hvilket vil sige 5 behandlinger

IMG_0922Dette er et sponsoreret indlæg, men indeholder kun mine egne holdninger 

 

2

 • Katrine

  Det er helt op til en selv, hvor ofte man vil bruge det. Jeg bruger det når jeg føler mig meget oppustet og det hjælper det på!
  Jeg brøvler også rigtig meget med ondt i mine lægmuskler, og det hjælper også med Detox plastre på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder smart – hvor ofte skal man gøre det, og hvordan syntes du det virkede?
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dårlige jokes på en torsdag