Galla kjoler: pink

My weekend

Så blev det endelig weekend, og den er tiltrængt! Jeg har en masse planer for denne her weekend, en masse dejlige og skønne planer. I dag skal jeg til samtale med mine vejleder angående min store SRP opgave, som skal skrives her i 3.g og senere skal jeg på arbejde i slikbutikken. I morgen skal jeg til brunch hos min elskede veninde Julie, som blev 19 år i lørdags. Jeg glæder mig så meget til at hygge med pigerne fra klasse og spise noget lækkert mad.
I morgen skal jeg derudover hjem til min savnede kæreste. Jeg synes, at jeg er inde i en lidt træls periode, hvor det er super hårdt, at være i et langdistanceforhold. Jeg savner E konstant for tiden, og ville sådan ønske, at man bare lige kunne gå en tur eller se en film sammen. På søndag skal vi heldigvis hygge til barnedåb ved hans nevø. Det er dejligt, at være samlet med hans familie igen. Det er jeg ikke så tit på grund af afstanden. Jeg slutter min weekend af med endnu en vagt i slikbutikken.

Det var min weekend, hvad skal I lave? 

IMG_0872

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Galla kjoler: pink