Outfit of the day

Walking in the woods


IMG_0412 IMG_0427

IMG_0408

Jakke fra Sisters Point // Vest fra Sisters Point // Kjole fra Vila // Sko New Balance

Så blev det første oktober, og hold nu op hvor må gerne fortsætte i denne retning! Det er jo skønt ovenpå en regnfuld og knap så god sommer. Ja tak til dette vejr. Gaia har været på sin første tur på skoven, og hun er simplethen bare så dygtig. Det er så meget gang i hende, at hun ikke er til, at stoppe igen.

Jeg håber I har haft en dejlig dag!

4

 • Katrine

  Hej Louise, tak for dine søde besked! Det er sådan nogle som dig, der gør, at jeg elsker at blogge og bliver ved med det!
  Jeg kan skrive en indlæg om min fritid i nærmest fremtid 🙂
  Gaia kommer fra det danske internat, Danish Friends of Animals, så hun er vant til at omgås dansktalene. Det var kun meningen at torsdag jokes, skulle være den ene gang. Jeg kan dog sagtens lave det igen engang 🙂
  Jeg beklager der ikke kom søndags citat i søndag, jeg var på til barnedåb og direkte videre på arbejde.. Det er snart søndag, så hold øje 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise99

  hej katrine jeg er mega fan af din blog så jeg læser den hver aften inden jeg går i seng og det gør mig rigtig glad. hvad laver du enligt i din fritid når du ikke går tur med din søde hun 🙂 kan den forstå dansk xD ps. jeg elsker dine torsdag jokes den ene dag de var der <3 også savner dine citater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ja det har hun. Hun er fået det græske navn Gaia, nu hvor hun jo kommer fra Grækenland 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annedortefey

  Åh den er dejlig! Har den fået et navn? 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day