Søndags citat

I want to wear

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 13.02.15

1. her //  2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her

Jeg har lavet en lækkert collage til jer fra Espit.dk. Jeg har aldrig rigtig gået i deres tøj før, men har faktisk fundet nogle rigtig fine ting. Jeg overvejer kræftligt at bestille t-shirten, den lækre cape og de sorte jeans hjem. Det kunne virkelig være et fint sæt, som kan holde en varm her til efteråret. T-shirten er så fin med de små perler, som giver et feminint look, hvilket jeg går efter for tiden. Det er ved, at være kold og efteråret har for alvor sat ind. Den åbne cape ville være perfekt til en efterårsaften, udover den hvide blonde t-shirt eller en skjorte.

I dag skal jeg være sammen med E. Det er så dejlig, at han vil bruge penge og tid på, at komme op til mig i hverdagen, selvom det kræver, at han står tidligt op i morgen. Det er en presset tid rent skolemæssigt, så det bliver skønt lige, at kunne slappe af og nyde en eftermiddag og aften med ham.

Jeg håber I får en skønno dag!

Skærmbillede 2015-10-07 kl. 15.56.49

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Søndags citat