Dårlige jokes på en torsdag #2

Søndags citat om mandagen

Det bliver et hurtig lille indlæg i dag, da jeg bare er sååå træt. Min energi niveau lægger et sted under gulvet og er ikke til at grave frem i dag.
Jeg beklager, at søndags citat først kommer i dag. Jeg valgte, at lukke ned for bloggen i går og bare hygge med E, da han er syg. Vi var ved Fleggaard for, at købe lidt ind. Derudover lå vi bare i sengen og så en masse fjernsyn.

Søndags citat i denne uge, som så var sidste uge, er:

img_1816

Ganske enkelt så hader jeg mandage. Jeg sover altid for længe og er så træt hver mandag. Det sidste uge er som skrevet før blevet brugt i Skagen med min familie og nogle dage hos E. Jeg har virkelig nydt, at holde ferie og synes, at det er ekstra hårdt, at komme ud og sengen igen. (blinkende emoij) Jeg har nydt, at kunne sove længe, være sammen med min familie og min dejlige kæreste. Mit humør faldt dog en del i morges, da min far lige mindede mig om, at næste ferie først er til jul, øv..

Jeg håber I har haft en bedre mandag end mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dårlige jokes på en torsdag #2