Outfit inspiration

Søndags citat

Så blev det igen igen søndag og denne uge er ved, at være slut. Det har været en enorm spændende uge for mit velkommen. Jeg er været en lille uges tid i Århus, hvor jeg har været på studiepraktik som fysioterapeut. Det har været så fedt, og jeg er kun blevet mere sikker på, at det er det jeg vil. Jeg har lært hvad faget går ud på i hver sin enkelthed. Hvad faget indeholder, som fysiologi, anatomi og en helt masse kommunikation og psykologi.

Det har samtidligt været en rørende uge, som I nok ved har TV2 haft fokus på den forfærdelige sygdom, cancer. 145.486.640 danske kroner, er blevet indsamlet. Det er jo helt vildt! Jeg håber, at vi i fællesskab kan knække cancer. I morges hørte jeg i “Go’morgen Danmark”, at vi om mange år måske kan knække cancer. Det er jo fantastisk, hvis man en gang for alle kan knække cancer og finde en endelig kur mod sygdommen.
Jeg mistede for kort tid siden min barndoms ven, siden børnehaven. Han havde kæmpet en kamp siden 7 års alder. Han havde cancer 4 gange i løbet af sit liv. Tre gange erklæret rask. Puha det er helt hårdt, at skrive havde. Jeg ville virkelig håbet, at jeg kunne skrive har kæmpet, som i at han stadig kæmper eller at han var rask. Det har været så hårdt, at se en af mine venner kæmpe mod denne, undskyld mit sprog, fucking lorte sygdom. Det er ikke fair, at nogen mennesker i denne her verden skal rammes af sådan en forfærdelig sygdom!
Farmor og Laurids jeg savner og tænker på jer hver dag!

Skærmbillede 2015-10-25 kl. 17.58.55

Rigtig god søndag venner!

2

  • Katrine

    Ja det handler bare om at få noget fokus på det!
    Mange tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det godt at der også er nogen i blogland, som tager det op -godt indlæg (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit inspiration