Just ordered

Inspiration: Witer Warmers

Skærmbillede 2015-11-06 kl. 13.52.13

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her

Jeg har fundet nogle af vinterens absolut vigtigste must-haves. Nemlig et tørklæde, hansker og en hue. Der er, som I nok har opdaget virkelig ved, at blive koldt og regnfuldt. Jeg savner allerede sommeren og shorts, i stedet for lange bukser og trøjer. Hvis der er noget jeg hader, så er det cowboybukser. Der kommer snart et indlæg med alternativer til cowboybukser på bloggen, så hold øje.

I aften skal jeg til 20 års fødselsdagsfest hos min veninde og selvfølgelig have en juleøl på j-dagen. For første weekend i lang tid har jeg ingen planer for resten af weekenden. Det bliver godt med en weekend, uden de helt store planer og bare ren afslapning.

Rigtig god weekend til jer alle sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Just ordered