Inspiration: Julekjoler

Cover fra Caseapp

Jeg har været så heldig, at vinde en konkurrence på karinaagerholm.dk. Jeg vandt et valgfrit cover fra CaseApp.dk, som jeg blot vil tippe til jer. Min hund opfanger ikke altid, at min computer ligger i sengen, så den er ved, at være lidt ridset. Jeg er derfor super glad for dette cover. Jeg var lidt bange for, at det ville være rigtig tyndt, og som et klistermærke. Det er det slet ikke. Det er faktisk tykt og stift. Det gør, at coveret er så nemt, at sætte på computeren. Man kan designe lige det cover, man ved med masser billeder af familie og/eller venner. Jeg har designet mit eget cover, som ligner marmor og indsæt et citat. Som I nok ved er jeg vild med citater. Citater er så små og fine, men beskriver ofte en helt masse tanker og følelser på ganske få ord.

IMG_1499 IMG_1504

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Inspiration: Julekjoler