Tip: Spicy kylling med friske grønstager
I dag vil jeg blot vise jer en nem og sund ret, som kan bruges til aftensmad. Det tager 15-20 minutter og smager hammer lækkert. Jeg har selv været i gang to gange. Normalt er jeg ikke så meget for, at lave aftensmad, men nu hvor jeg har fundet denne opskrift er det lidt sjovere. Opskriften på Arla.dk og er her til 4 personer.
Man kan bruge:
1 liter Karolines Køkken® cremet Kyllingesuppe
500 g kyllingeinderfileter i små stykker
300 g ægnudler
2 tsk groft salt
200 g rød peberfrugt i korte strimler
8 forårsløg i små stykker
2 æbler i små tern
4 spsk sød chilisauce
2 dl vand
60 g grofthakkede cashewnødder
Fremgangsmåde:
Bring kyllingesuppen i kog i en tykbundet gryde og under omrøring.
Tilsæt kylling (Jeg har først stegt kyllingen på en pande til de ikke er rå), nudler og salt
Kog suppen i cirka 4 minutter, og stadig under omrøring.
Vend til sidst peberfrugt, forårsløg, æble, chilisauce og vand i gryden.
Lad suppen koge i cirka 1 minut.
Server straks med et drys af cashewnødder.
I må have en skøn aften!
Glad for at kunne give jer lidt tips i ny og næ 🙂