Tip: Spicy kylling med friske grønstager

Walking in the wood #2

Jeg har været en tur i skoven med min hund for, at teste mit Canon s120 kamera. Og jeg kan kun sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med det! Billederne er ikke redigeret og er alligevel så fine i farverne. Kameraet er mindre end min telefon, og kan sagtens være i lommen eller en lille cross over bag. Det bedste er, at det samtidligt kan filme og kan blandt andet bruges som vlogging kamera.

Der er da næsten intet så smukt, som en skyfri himmel og et snedækket landskab. Når solen skinner og det samtidligt er minusgrader, virker landskaber nærmest eventyrligt. Sneen glimer, bækkens rindende vand og fuglene fløjte. Jeg er vild med det!

IMG_1627 IMG_1638 IMG_1636 IMG_1646IMG_1649IMG_1648IMG_1656IMG_1629

8

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tip: Spicy kylling med friske grønstager