Outfit inspiration: Spring is calling...

Sparetips: Kultur og selvforkælelse

Hej venner! Så er vi nået til anden indlæg af sparetips. I dag skal det handle lidt om hvordan man kan spare penge på oplevelser og forkælelse. Lad os komme i gang;

Rejs billigt
Jeg elsker, at rejse og opleve andre kulture end den danske. Som man siger; at rejse er at leve. Det kan sagtens godt lade sig gøre, at rejse selvom budgettet er småt. Det kan faktisk være en fordel ikke, at have alt for mange penge af rejse for. Det kræver, at man er kreativ  omkring destinationer. Europa byder på nogle smykke byer, som ikke bare er spændende, men også billige at rejse til og ikke mindst leve sig i. Krakow i Polen, skulle være ret billigt, at rejse til. Jeg har længe gerne ville til Polen. Måske skulle Krakow eller generelt komme på listen over lande, som jeg gerne vil besøge i 2016. Se listen over de 30 billigste byer, at rejse til, i Europa lige her. Et andet rejsetips er, at rejse uden for sæsonen. Hvis man har muligheden for, at rejse i for eksempel uge 8 i stedet for uge 7, er der rigtig mange penge at spare. Vær i god tid! Jo før man booker hoteller, busbillet, flybillet eller andet, jo billigere er det. Husk, at tjek Momondo efter de billigste flybiletter.

Lån gratis film og musik
Smut en tur på det lokale bibliotek. Det kan betale sig. Man kan låne blandt andet musik og DVD?er helt gratis. Man kan med stor sandsynlighed også låne  gratis modemagasiner på biblioteket. Det kan man i hvert fald på Kolding Bibliotek. Det er en god mulighed for at følge med i moden uden at betale 70-100 kroner for et magasin.

Gå gratis på museer 
Mange museer har gratis adgang eller mange har gratis adgang en gang om ugen. Tjek det ud på de forskellige hjemmesider.

Få ordnet hår og hud næsten eller helt gratis
Besøg din lokale kosmetolog- eller frisørskole. Så behøver klipning, hårfjerning og lækre ansigtsbehandlinger ikke koste så meget. Hvis man har mod på det, kan man også blive hårmodel hos for eksempel  HH Simonsen. Man bliver ofte farvet og klippet gratis af dygtige frisører. Igen Facebook har mange grupper, hvor man kan finde arrangementer hvis man søger på ?hårmodel?.

Ta? på kaffe-visit
Et lille tips, som samtidligt er hyggeligt. I stedet for cafeer, så tag på hyggeligt kaffe-visit hos vennerne eller invitér på kaffe derhjemme. Køb eventuelt en billig espresso-kande og en mælkepisker, så får du lidt af café-følelsen derhjemme. Tag eventuelt en lækker nybagt chokoladekage med eller bag en kage hvis du inviterer hjem til en kop frisk brygget kaffe.

Leg bartendere
Drik hjemmefra, inden man tager i byen. Der er masser penge, at spare på denne front. Der benytter jeg mig selv af. Tag et smut i det lokale supermarkedet og køb ind til drinks.   På Shake It kan du finde opskrifter på alverdens drinks. Tip: gå sammen et par stykker om en flaske vodka, rom eller andet. Det er en god måde, at spare lidt penge på.

IMG_0103

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit inspiration: Spring is calling...