Kurophold med Spa Tours

Pyjamas party

Hej venner! Så er jeg tilbage efter en stresset uge og en fastelavnsfest. Det bliver en lidt sent og kort opdatering, for puha jeg er ramt af tømmermænd. Jeg er jo egentlig stoppet med at drikke alkohol, men det tilsidesatte jeg lige for gymnasium fest i går. Det kan mærkes i dag! Det var en skide sjovt aften fyldt med guld, glimmer og alkohol, da temaet stod på gudinder.
I dag har jeg været iført Emils minions plys dragt, som jeg gav ham i Valentines gave. Det har været hyggeligt dag, som er blevet tilbragt i sengen (blinkende emoji). Jeg har lavet en collage med nogen lækre pyjamas, som man kan gå og tulle rundt i. Jeg er typen, der tit bruger hele dagen i pyjamas og en rodet knold. Hvis pengene var til det, kunne jeg sagtens købe alle ni hjem. Jeg er helt vild med nummer ni med donut motiv. Det er da bare for sødt!

Skærmbillede 2016-02-27 kl. 20.11.18

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9.her

Nu vil jeg se Danmark har talent og pleje mine tømmermænd med lidt sødt. I må have en skøn aften!

4

 • Katrine

  Nej jeg kan kun give dig ret, der findes intet bedre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg synes også selv nr. 3 og 6 er vildt søde, også her til sommer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Årh hvor lækkert – pyjamas’er er bare undervurderede! Der er intet bedre end at tulle rundt i hyggetøj, uden makeup og bh, og med morgenhår hele dagen lang! 🙂

  nymaane.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med 3 og 6, de er super søde!

  http://www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kurophold med Spa Tours