Video: Roomtour 2016

Inspiration for Valentine

Skærmbillede 2016-02-14 kl. 00.51.40

1. her // 2. her // 3. her 4. her // 5. her // 6. her

Så blev det årets nok mest romantiske dag, nemlig Valentine. Jeg har i dagens anledning lavet en lille inspiration med sprøde ting, som jeg har fundet. Lidt lækkert undertøj og en fin neglelak, så er man næsten klar til en date, hvis det er planerne for i aften! Skynd jer, så kan I stadig nå at shoppe lidt lækkert undertøj inden butikkerne lukker! Alle tingene, som jeg har fundet, er fra Nelly, og kan købes her.

Valentine er en skøn dag, hvor man har muligheden for, at vise sin kærlighed til en man holder af. Men jeg må nok indrømme, at jeg er lidt i mod af det skal gøres på en bestemt dag. En dag hvor piger nærmest forventer, at blive inviteret ud af deres flirt eller kæreste. Jeg kan personligt bedre lide de dage hvor man spontant bliver inviteret eller inviterer sin kære på fin middag eller en tur i biografen.

I år skal jeg til Tenerife på Valentine, eller jeg er faktisk på vej. Jeg skal nyde en uge sammen med Emil og jeg glæder mig! Det er længe siden vi har været sammen bare os to. Det bliver dejligt, at komme ned til varmen. Vejret er desværre ikke særligt dernede nu, men jeg krydser fingre for opklaring.

6

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: Roomtour 2016