Tasker fra NEYE

Ting gemt på Facebook

Hej venner!
Jeg vil starte en ny serie her på bloggen. Der kommer til at handle om ting, som jeg har gemt på Facebook. Jeg gemmer de mærkeligste ting, og jeg synes det kunne sjovt, at vise jer det. Jeg gemmer alt fra skønhedstips til søde børn eller dyr. Så der kommer til at være lidt forskellige ting i denne her serie. Jeg håber, I vil synes det er sjovt og okay at der kommer lidt anderledes indlæg i denne serie!

Jeg tror, at jeg vil vise jer noget fra Dagens.dk. Det har overskriften: “96-årig kvinde vil sælge sit hus: Ejendomsmægleren taber mælet, da han åbner døren”. Det er det sødeste hus, som jeg længe har set. Se det lige!

0V0mCsu oVi5wbT tRGGGW1 x3A05ys H8SQABP awXdJ9T ZZ2y2gd

Kvinden havde boet i huset i 72 år, da hun besluttede sig for at sælge det. Udefra lignede huset de fleste andre huse på vejen. Men det er da helt fantastisk indeni. Huset er kun blevet ommøbleret én gang. Hendes mand gav hende frie tøjler til at stå for indretningen af huset. Jeg synes det er en vildt hyggeligt og romantisk stil. Det er en gennemført 50’er stil, må man sige. Jeg er vild med det.
Hvad med jer? Kan I lide det og hvad synes I om den nye serie? 

Rigtig dejlig tirsdag til jer alle sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tasker fra NEYE