En stor forandring

Ting gemt på Facebook #2

Hej venner! Så kommer der igen et indlæg fra den nye serie “Ting gemt på Facebbok”. I kan læse første del her. Som skrevet i det anden indlæg, handler denne serie om ting, som jeg har gemt på Facebook. Jeg gemmer de mærkeligste ting, og jeg synes det kunne sjovt, at vise jer det. Jeg gemmer alt fra skønhedstips til søde børn eller dyr. I dag skal det handle om fødder, og hvad de kan sige om ens personlighed. Jeg har fundet dette på superlike.dk med overskriften “Dine FØDDER kan afsløre hvilken type personlighed du har”

Alle har forskellige fødder, men der er specielt fire forskellige typer fødder, som går igen. Den fod der ligner din mest, kan fortælle dig noget om din personlighed.

Skarmavbild-2016-01-12-kl.-11.01.02-1024x541

Nummer 1
Den romerske fod er den mest almindelige. Storetå, langetå og rundtå er på række og holder proportionerne. Mennesker med denne type fod er selskabelige og sociale. De er meget karismatiske, og er gode til at tale deres sag, hvilket giver dem gode forudsætninger for at lykkes med det meste her i livet.

Nummer 2
Den lige fod eller bonde-foden er heller ikke unormal. Mennesker med denne type fod er rolige og går nøje igennem alle beslutninger. Disse mennesker betragtes som pålidelige og praktiske anlagt.

Nummer 3
Den græske fod udmærker sig ved, at langetåen er længere end storetåen. Mennesker med denne fod er entusiastiske og motiverede. Foden ses oftest hos artister, atleter og mennesker som er dygtige til sport. Disse personer er iderige og innovative.

Nummer 4
Denne type fod er karakteriseret ved, at tæerne kommer på række, med storetåen som er størst, og lilletåen som er mindst. Mennesker med denne type fod værdsætter integritet højt, og er samtidigt ganske hemmelighedsfulde. De er oftest meget impulsive, og har mange humørsvingninger.

Jeg har selv en fod, som minder mest om nummer 4. Jeg kan godt være ret impulsiv og har utrolig mange humørsvingninger, så på den front passer det godt på mig. Jeg gør hurtig nogen ting uden helt at tænke over det – som at blive blondt. Læs om det her.

Hvilken fod minder mest om din 1,2,3 eller 4 og passer det med din personlighed? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En stor forandring