Summer shoes

10 ting mænd elsker ved kvinder

Hej venner!
Jeg har fundet 10 ting, som de fleste mænd, håber jeg, elsker ved kvinde. Det er i hvert fald det indtryk, som jeg har fået og jeg håber, at jeg har ret. Så hvis I har en kæreste, eller et andet mandligt væsen, som I gerne vil gøre glad, så læs med her!

Spontane idéer
Noget af det bedste, som kvinder kan gøre er, at hiven manden ud af hverdagen. Hvis man kommer træt hjem og tænder for flimmeren, så er det lækkert, hvis hun spontant hiver mig med i teateret, på picnic i en park – eller andet sjovt og anderledes! Uventede oplevelser er romantiske, og romantik er fedt.

Smukke øjne
Lad være med at gemme dem bag for meget makeup. Lad det naturlige udtryk og intensiteten skinne igennem, det er mænd helt vilde med.

Sexet udstråling
Ifølge mænd er der ikke noget bedre end kvinder, der selv synes, de er sexede. Den sexede udstråling overstråler al makeup – selvom man er i joggingtøj.

Ud på eventyr
Mange mænd helt tosset med kvinder, der kan lide lidt eventyr. Forventningens glæde ved at planlægge et eventyr, ferie eller bare små ture, opleve det sammen og dele det som et minde, der kan få et forhold til at vare ved.

Ha’ ambitioner
En ting, som kan vælte mænd omkuld, er kvinder med ambitioner. En kvinde, der ved, hvad hun vil, og går målrettet efter det.

Ta’ initiativ
Noget andet mænd sætter stor pris på er når kvinder tager initiativ. Vis din kæreste, at du har lyst til ham ved selv at tage initiativ.

Et godt grin
Kvinder, der griner meget, stiger helt automatisk i graderne hos mænd. Det giver en fornemmelse af, at man nyder livet og ikke holder sig tilbage.

Lidt rod er godt
Mænd elsker en kvinde, der kan se igennem fingre med fire uvaskede tallerkner og en taske, der ikke er hængt på en knage. Det viser, at hun kan være afslappet og tage tingene med et smil.

God musiksmag
En kvinde med interesse for musik kan gøre mange mænd helt blød i knæene. Hvis iPod’en eller nok nærmere iPhonen er fyldt med god musik fortæller det ofte mænd, at man er intellektuel og sanselig.

Vær åben
Rigtig mange mænd elsker, at en kvinde kan være smuk og selvsikker, når man blandt andet er til fest eller andet. At man kan være barsk og selvstændig, men samtidig viser, at man er afhængig af sin kærlighed. Det bedste er en kvinde, der tør åbne sig for én.

IMG_0103

Rigtig god aften!

 

2

 • Katrine

  Haha, jeg er glad for at jeg har ramt plet med mine 10 punkter 🙂
  Vi kvinder er nemlig så dejlig, som du selv beskriver. Ja vi vil gerne have vores vilje men så må vi jo bare lige smile til jer en ekstra gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mr. X

  Det er dejlig rigtigt! Kvinder er skønne væsner, specielt de livsglade, selvsikre, selvstændige og ikke mindst afslappet af slagsen… De kan jo gøre en helt glad i låget! 😀 Så kan vi også bedre acceptere når i hiver et 2 måneders gammelt skænderi på banen igen, eller når sofaen skal skiftes, fordi de nye Hay kasser ikke matcher i farven…

  Vi er faktisk ret nemme at have med at gøre, så længe i er afslappet 😀
  Fedt indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Summer shoes