Boligindretning: Puder

En stor forandring

Skærmbillede 2016-03-23 kl. 18.23.43

Hej venner!
Som I kan se på billedet har jeg gennemgået en ret stor forandring ret udseendemæssigt. Jeg er simpelthen gået fra lysebrunt til blondt hår. Det er ret svært, at vænne sig til, og jeg får stadig et chok når jeg ser mig i spejlet. Det er blevet lidt lysere end jeg havde forventet, så jeg tror, at det bliver farvet lidt mørkere igen i morgen. Jeg er meget i tvivl om det er mig, at være blondine eller om man skal lige skal vænne sig til det. Jeg vil super gerne høre jeres mening, så smid endelig en kommentar!

Skærmbillede 2016-03-23 kl. 18.41.04Rigtig god onsdag og påskeferie!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligindretning: Puder