Mød nye mennesker i dag!!

Video: Alkohol

Hej venner!

Skærmbillede 2016-04-07 kl. 19.14.33
Så er der en ny video på Youtube, som jeg synes, at I skal se. Jeg fortæller lidt om mit forhold alkohol og mine erfaringer med det. Jeg synes, at det super vigtig emne, at tage op, da rigtig mange unge i Danmark drikker, og det er en stor del af den danske kultur. Jeg fik det ikke lige sagt i videoen, men jeg vil super gerne hører jeres meninger og erfaringer omkring alkohol. Så skriv endelig en kommentar, her på bloggen eller til selve videoen. Det ville være fedt, at høre om det kun er mig som får spørgsmål omkring hvorfor jeg ikke drikker til en fest, eller om det er generelt, er sådan vores kultur og generation. Jeg får i hvert fald tit spørgsmål og kommentar som “Ej hvorfor drikker du ikke?” og “Ej jo, bare lige drik lidt”. Jeg vil super gerne høre jeres mening.

Rigtig god aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mød nye mennesker i dag!!