Video: Alkohol

Just Ordered

Hej venner,

Jeg har bestilt nogen ting hjem, som jeg lige vil vise jer. Jeg har shoppet lidt fra hjemmesiden Evastockholm.dk. De har mange forskellige mærker, og nogen som man i forvejen kender til. Det er mærker som Vero Moda, Only, OBJECT og PIECES og mange flere. Priserne er ikke i den alt for  høje ende og kvaliteten er i top ? win win! Jeg har købt to toppe og en t-shirt. Jeg tror ikke, at jeg har købt en “gennemsigtig” overdel før, så jeg glæder mig til, at se hvordan den sorte top, ser ud i virkeligheden. Om den bliver for udfordrende til mig (blinkende emoji).

Skærmbillede 2016-04-09 kl. 16.10.19

Hvid top: OBJECT (her) // Sort top: VERO MODA (her) // T-shirt: VERO MODA (her)

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 12.01.47

8

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: Alkohol