Just Ordered

Sparetips: Transport

Hej venner!
Så er vi nået til tredje omgang af  serien sparetips. I dag skal det handle lidt om hvordan man kan spare penge transport. Lad os bare komme i gang;

Lad bilen stå
Det bedste måde, at spare penge på denne her front er, at tage cyklen frem for bussen og bilen. Det er langt billigere og det giver god motion (blinkende emoji). Derudover er det skide godt for miljøet

Ungdomskort
Hvis man går på en ungdomsudannelse i Danmark kan det betale sig med et ungdomskort. Nogen at fordelen er, at man kan køre frit mellem hjemmet og uddannelsesstedet. Man kan køre frit i hele sit takstområde. Man får 50% rabat på lokale rejser i andre takstområder. Man kan også få pendlerpladsbillet til 10 kr. på den strækning, dit kort gælder til. Det var bare nogen af fordelene.

Samkørsel
Det er en vildt smart måde både, at spare penge, også er super godt for miljøet. Gomore.dk er en hjemmeside og en app med lige netop dette formår. Jeg har selv brugt det, både som billigt og passerager. Det er super hyggeligt, og jeg synes hurtig, at man falder i snak med andre mennesker.

Rødbillet
Man kan også benytte sig af Rødbillet.dk. Det er busser, der kører lange strækninger over hele landet blandt andet Århus-København til 100 kroner – mener jeg.

Skærmbillede 2016-03-23 kl. 18.23.43

6

 • Katrine

  Nej det er også helt i orden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ja, det er lidt svært at finde nogle efterhånden, som ikke er nomineret.. :p Men jeg har bare valgt nogle blogs, som jeg har tjekket flere gange og selvfølgelig kigget efter, om der var blevet lavet et indlæg.. ellers kan man jo ikke rigtigt se, hvem der har været nomineret.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Haha det er tredje gang, at jeg bliver nomineret! Men mange tak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det er jeg glad for, at du synes!
  Jeg synes helt sikkert, at du skal tjekke Gomore ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Katrine..
  Jeg er blevet nomineret til at lave en blog award,
  og jeg har nu valgt at nominere dig!
  Det går ud på at du skal besvare 11 spørgsmål jeg har stillet,
  skrive 11 facts om dig selv,
  og derefter nominere 11 andre bloggere til at svare på 11 spørgsmål,
  som du finder på!
  Du kan læse mere om det på min blog og se dine spørgsmål
  http://charlottekc.bloggersdelight.dk/

  Formålet er, at vi bloggere hjælper hinanden med at få flere følgere!
  Jeg håber du har lyst til at være med.
  Venlig hilsen
  Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Lækre tips! Flere af de hjemmesider du linker til kendte jeg slet ikke. Det vil jeg helt klart benytte mig af, nu hvor jeg er flyttet til København og ikke lige har så mange penge som før at gøre brug af 🙂 <3

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Just Ordered