Når man bliver presset til det sidste!

I want to wear

Først vil jeg lige sige tusinde tak for jeres respons på mit sidste indlæg, om uddannelsessystemet som I kan læse her. Det er fedt, at så mange læser med og forstår mine tanker!

Jeg har lavet en lille collage til jer fra Espit.dk. Jeg håber virkelig snart, at vejret blive bedre, så man kan komme ud. Jeg trænger til frisk luft og sol på min blege krop. Jeg er fundet lidt sommertøj frem i dag. Jeg synes, at det er nogen super fine blusen, som kan bruges med denim-shorts, som nr 3, eller lange denim-bukser når vejret er så sindssygt dårligt! Jeg overvejer, at bestille den hvide bluse, shorts’en og de fine armbånd hjem. Det kunne været et fint sæt.

Skærmbillede 2016-04-30 kl. 13.58.41

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her

I dag er jeg bare sammen  være sammen med E. Vi skal lave en hel masse skolearbejde, men det gør det lidt hyggeligere, at vi kan gøre det sammen. Jeg mangler omkring 5-6 afleveringen inden jeg kan gå på læseferie om 11 skoledage! Nu vil jeg spise popcorn, se film og putte med Emil.

Jeg håber I får en skønno dag!

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 12.01.47

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når man bliver presset til det sidste!