I want to wear

Billede dagbog fra Italien

Så er sommerferien ved, at være slut. Arbejdet er begyndt igen, og de sidste tømmermænd fra gårdagens bytur har lagt sig. Vi har efterhånden fået samlet alle vores feriebilleder fra Italien, så her kan I se nogen af dem, eller mange af dem. Jeg kunne ikke vælge (blinkende emoji). Vi bor altid på en lille hyggelig campingplads, Acqua Dolce, i byen Levanto, som ligger mellem Genova og Pisa. Vi har efterhånden været på den samme camping i rigtig mange år, omkring 10-11 gange, og vi elsker det! Byen, som campingpladsen ligger i, er nok den mest romantiske og hyggelige by, som jeg nogensinde har besøgt. Stemningen i byen er fantastisk, og der sker noget stort set hver aften. Jeg kunne sagtens se mig selv bo i byen i et år eller mere. Selvom det er turistet kan man sagtens fornemme, at det er en lille lokal by. De gamle italiener sidder rundt i parken og ser på børnebørnene der leger, mens stranden bliver fyldt kl 15.30 når de unge får fri fra skole. Jeg kunne godt tænke mig, at opleve den lille by om vinteren eller bare udenfor højsæsonen.

IMG_2197

IMG_2220

IMG_2226

IMG_2242

IMG_2288

IMG_2513

IMG_2637

IMG_2295

IMG_2298

I må have en dejlig aften i det gode vejr!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I want to wear