Billede dagbog fra Italien

Jeg er flyttet!

Hej alle sammen,

Det bliver et lille kort indlæg i dag, men der er noget jeg lige skal fortælle jer. Der har været lidt stille her på bloggen det sidste stykke tid. Det skyldes ganske enkelt, at jeg har flyttet bloggen til en anden platform. Jeg har af mange grunde valgt, at flytte min blog til Bloggers Point. Derfor vil I fremover kunne finde min blog på katrineringbaek.bloggerspoint.dk. Jeg har, blandt andet, valgt at flytte bloggen, fordi jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt og anderledes. Jeg glæder mig til, at komme rigtig i gang på den “nye blog”,  og jeg håber virkelig, at I har lyst til flytte med bloggen, og stadig følge mig og mit liv! Nu går turen snart til USA, og jeg vil i den forbindelse lave en masse indlæg omkring vores rejse både før, under og efter turen, så jeg håber selvfølgelig, at vi ses igen på katrineringbaek.bloggerspoint.dk.

IMG_2637

I må have en super dejlig aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billede dagbog fra Italien