Opdatering fra USA!

Video: Taste test med amerikansk halloween slik

Hej alle sammen!

Screen Shot 2016-11-18 at 5.47.51 PM

Det er nu tid til endnu en opdateringen fra USA. Denne gang er det en video, som Julie og jeg har filmet. Hvis I ikke ved det, saa har vi sammen en youtube kanal. Den kan i finde lige her. Vi laver baade videoen sammen, men ogsaa hver for sig. Jeg beklager, at jeg staver ordene med dobbelt a og oe, da jeg ligenu sidder ved et amerikansk tastatur. Paa kanalen vil i kunne finde forskellige challenges, taste test, fashion og mere dybere videoer. Julie og jeg har igen opdateret vores kanal med en sjov video. Som mange af jer nok ved er halloween rigtig stort her over i USA, og vi har derfor filmet en taste test med halloween slik. Butikkerne bliver fyldt med halloween gys, husene bliver pyntet som kirkegaerde og andet uhyggeligt. Paa selve halloween aften den 31 oktober gaar boernene rundt i byen, og synger “slik eller ballade”. Det er super sjovt, at vi fik muligheden med, at opleve denne hoejtid i USA. Da halloween er saa stort her over i forhold til derhjemme, har supermarkederne hylder efter hylder fyldt med halloween pynt og ikke mindst halloween slik. Julie og jeg satte os for, at smage paa store dele af det. Resultatet kan i se nedenfor i vores taste test. Jeg haaber, at i synes den er sjov. Giv den endelig et like, og husk at susbscribe saa i altid er opdateret! Der kommer en masse vlog fra vores to maaneder i USA, men da vores muligheder for, at redigere er ganske smaa, bliver de foerst lagt op naar vi rammer Danmark igen efter den 8 december.

Rigtig god dag til jer alle sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Opdatering fra USA!