Outfit of the day

Video: Vlog fra USA

Hej alle sammen,

Skærmbillede 2016-12-19 kl. 16.29.59

Bloggen har stået stille længe, og det skal laves om på nu. Det har været sværere end jeg troede, at holde bloggen kørende mens jeg var i USA. Jeg er nu tilbage i Danmark, er over det værste jetlag, og er klar ved tasterne igen. Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg var min plan, at lave et indlæg fra hver by Julie og jeg besøgte på vores rejse. Det kommer desværre ikke til, at ske alligevel, men i stedet har vi filmet vlogs fra hele vores tur, som jeg lige nu er ved, at redigere. Vi er filmet stort set hver dag, så det vil være muligt, at se vores tur gennem vores vlogs. Jeg skriver et indlæg senere omkring vores fuldstændige fantastisk rejse, og hvordan det er, at komme hjem igen. Jeg håber virkelig, at i vil følge med!

I kan se første del af vores vlog lige nu:

Rigtig god aften alle sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day