Jeans I want

Filmanmeldelse: Alle for tre

I torsdags var Emil og jeg i biografen for, at se Rasmus Heide’s film “Alle for tre”, og til det kommer selvfølgelig en filmanmeldelse. Helt kort handler filmen om, at broren Ralf (spillet af Mick Øgendahl) ødelægger Timos (spillet af Rasmus Bjerg) mulighed for, at få fingrene i flere tusinde kroner efter et kup. Under en samtale om hvor vigtig familien er, dør pludselig deres far, og brøderne må rejse til Italien for, at få fingre i Arnos (spillet af Kurt Ravn) antikke veteranmotorcykel. En ukendt datter dukker op, og hele situationen kommer til at handle om, at holde sammen på sin egen familie.
Jeg synes, som altid, at de har formået, at få produceret en hammer sjov film, hvor man stort set under hele filmen får trukket på smilebåndet. Som de to andre film, kommer Ralf altid til skade, men det viser sig, at han har hjertet på det rette sted, og redder hele spørgsmålet om familiefred.
I de to forgående film kommer skurken udefra, men i denne film kommer skurken indefra, og hovedpersonen må kigger indad for, at løse problemerne. Det er det, som der gør denne film speciel og anderledes end de forgående. Jeg er personligt, vildt med film hvor skurken er en selv, og man må indrømme nogen ting overfor sig selv, og sine opgivelser for, at kunne ændre de ting, som man ønsker.

Jeg vil helt klart anbefale, at man går i biografen og ser “Alle for tre”. Den får top point fra mig!

Alle-for-tre-poster

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeans I want