Video: Vlog fra USA #4

Min hudpleje rutine

Til daglig brug, morgen og aften:

Facial cleansing milk
Ansigtsrensemælk er beriget med mineraler fra Det Døde Hav og Drue- og Sesamolie. Den hjælper med at rense huden for snavs og make-up. Den efterlader huden blød og klar til at absorbere fugt og næringsstoffer. Jeg gør en vatrondel fugtig og kommer en lille ært af produktet på, og gnubber hele ansigtet og halsen i cirklære bevægelser.
Find den her til 370 kr.

Mineral-rich refining toner
Den fjerner forsigtigt tilbageværende make-up og snavs, og sikre, at ens hud bliver ren og forfrisket. Jeg bruger den i forbindelse med Facial cleansing mælken. Jeg påfører en lille mængde på endnu en vatrondel, og gnider blidt over hele ansigtet.
Find den her til 370 kr.

Balancing Facial Serum
Serummen er beriget med vitaminer, mineraler fra Det Døde Hav og urteekstrakter. Den hjælper med, at reducere forekomsten af rynker. Den tilføjer den helt rigtige mængder af ernæring og fugt for at opdatere dit udseende for et mere ungdommeligt udseende.
Find den her til 1000 kr.

Intensive Moisture Face Cream
Ansigtscremen indeholder også mineraler fra Det Døde Hav til at genopbygge fugt hele dagen. Den rehydrere, fodre og beskytte din hud, og er en let og fugtgivende creme til normal eller tør hud.
Find den her til 890 kr.

Hand Cream With Shea Butter 
Håndcremen er, ligesom de andre produkter, beriget med Døde Hav mineraler, der nærer huden og styrker dens naturligt glatte look. Cremen indeholder også appelsinolie, kakao- og Sheasmør og A- og E-vitamin, som frisker huden op og giver langvarigt fugt. Jeg bruger denne håndcreme i løbet af hele dagen.
Find den her til 370 kr.

Foot Cream With Tea Tree Oil
Fodcremen indeholder også mineraler fra Det Døde Hav, men også en unik unik urtekombination af Tea Tree olie, Sheasmør, olivenolie og E-vitamin. Det gør, at cremen ikke kun blødgør, men den forskønner og beskytter også fødderne. Cremen er effektiv til at forhindre tørre, beskadelige fødder.
Find den her til 370 kr.

En gang om ugen:

Mineral-rich Clarifying Mud Mask
Den er baseret på en avanceret sammensætning bestående af Døde Hav mineralmudder, som blidt renser og rengør tilstoppede porer. Kombineret med et urtekompleks af Aloe Vera, kamilleekstrakt, A-vitamin, solsikkefrø og jojobaolie. Muddermasken nærer huden og efterlader den glat og frisk. Inden brug, bruger jeg først rensemælken og toneren for, at opnå en renset hud. Et lille tip: hvis man opfører masken med en våd finger får man mere ud af produktet. Fjern masken ved først forsigtigt at gnide i cirkulærebevægelser for en samlet eksfoliering. Herefter kan man vaske resterne af med lunket vand. Efter masken bruger jeg serummen og ansigtcremen.
Find den her til 1190 kr.

IMG_3919IMG_3921IMG_3922IMG_3926IMG_3929

Jeg kan helt klart se resultater efter, at jeg begyndt, at bruge disse produkter. Jeg har haft mange problemer med uren hud omkring t-zonen, og det har jeg ikke længere. Min hage har været rød og bumset, og det er stort set væk nu. Jeg bruger gerne produkterne 2 gange om dagen, og derudover bruger jeg masken hver søndag. Jeg kan især se resultater efter muddermasken. Hvis man har problemer med sin hud, så kan jeg helt sikkert anbefale denne hudpleje rutine, selvom prisen er i den meget høje ende. Jeg vil anbefale, at man kan prøve at starte med muddermasken, da jeg synes, at det er den, som giver den bedste effekt.

Det skal lige siges, at dette indlæg ikke er sponsoreret, blot en anbefaling 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: Vlog fra USA #4