Nyt kanalnavn og ny hårfarve

Et glimt af Danmark

Godmorgen, og rigtig dejlig lørdag!

Jeg nyder mig ferie på højtryk, selvom den lakker mod enden, og arbejdet igen kalder på mandag. I min familie har vi i år valgt, at holde et par dage fri i uge 8. Vi er igen smuttet en tur til Blåvand i sommerhus. Det er efterhånden ved, at blive en lille tradition, at turen går til Vesterhavet. Ferien skal helst indeholde et par shoppeture i byens mange hyggelige butikker, utallige gåture ved vandet, en tur i spabad, og en fastelavnsbolle med flødeskum. Billederne nedenfor er mit lille forsøg på, at skyde nogen billeder med min telefon fra gårdagens gåture til Blåvand Fyr. Vejret var med os, og det ser jo nærmeste helt sommerlidt ud – endelig! Jeg er især vild med fuglene, som sidder på en gammel bunker.
Hvilket et billede er jeres favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nyt kanalnavn og ny hårfarve