Gør en forskel!

Student – et år siden!

I onsdags var det et år siden jeg blev student. Tiden er virkelig fløjet af sted, men jeg husker tydeligt, følelsen af at blive student. Jeg har tit snakket med mine forældre om, at jeg tror den samme følelse af glæde og lykke, først vil ramme min krop, når jeg engang føder mine børn 😉 Jeg husker det som den vildeste lykke-følelsen, da huen blev sat på mit hovedet, og jeg endelig havde klaret gymnasiet. Jeg var så inderligt nervøs, og kun havde sovet 2 timer om natten, inden den sidste eksamen. Jeg skulle op i mundtligt matematik, og vidste at min karakter afhang hvilket spørgsmål jeg trak! Skæbnen var med mig den dag, og jeg trak spørgsmål 2 om trekanter. Jeg er stolt og tilfreds med min indsat, og de 14 dage forberedelse gav pote. Det var så vildt, at gå ud til min familie og venner. Jeg var så glad, men samtidig rørt og ked af det. Tiden på Munkensdam Gymnasium var for alvor slut, og jeg vidste/ved ikke hvad fremtiden vil bringe. Det har været de vildeste 3 år med en masse minder og fede venskaber! Nu et år efter savner jeg faktisk tiden på STX. Jeg savner, at være omgivet af unge mennesker tiden, vores fester, studieturen til London, vores byture. Jeg ser tilbage på min gymnasie tid med et smil på læben.

Siden jeg stoppede på Munkensdam Gymnasie, er der er sket så mange ting, og tiden er virkelig gået hurtigt.  Jeg har lavet en lille liste over nogen af de ting, som er sket i mit liv.

Siden jeg blev student…

… har jeg været 2,5 måned i USA

… været på forlænget weekend med Emil i New York

… er jeg blevet mørkhåret

… har jeg arbejdet hos hjemmeplejen i et år (præcis i dag)

… er jeg blevet ambassadør for Rabble.dk

… er jeg blevet single (men dog bevaret et fantastisk venskab med Emil)

… er jeg blevet 21, og holdt et brag af en fest

… er jeg blevet mere seriøst med min træning

… er jeg blevet vegetar

… er jeg stadig i tvivl om uddannelse, lort

… har jeg besluttet, at tage to sabbatår

… er jeg været til Coldplay og Ed Sheeran koncert

… været på ferie i Italien og på Cypern

… blevet bloddoner

… er der sikkert sket flere ting, end jeg lige kan komme i tanke om!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gør en forskel!